Rörmokarna som räddade min restaurang

Hade problem med rören och vattnet i köket i restaurangen här om dagen men vågade inte ge mig på det själv. Visste inte om det var något som satt löst och bara behövde bytas ut, om det var vattentrycket, rost eller något helt annat för jag är kock, jag kan mat och inte rör. Ringde efter rörmokare från Nyköpings Rörmokeri AB och de hade otroligt nog tid att komma över och hjälpa oss redan nästa dag. Så deras rörmokare kom över på morgonen innan restaurangen öppnat och byte ut några små delar och skruvade fast de andra hårdare och sen fungerade det igen. Han rörmokaren förklarade vad problemet var men jag kommer ärligt talat inte ihåg ett ord för jag förstod det inte ens, jag är som sagt kock och inte rörmokare själv.

Vi kunde åtminstone komma igång med matlagningen så att vi sen kunde servera våra kunder lunch som vanligt vid tolvtiden. Allt vi behövde göra där var väl att egentligen vända oss till Nyköpings Rörmokeri AB och att det gick så fort är jag väldigt imponerad av så är det någonting annat som börjar att krångla med rören i framtiden så kommer jag definitivt att göra så att jag vänder mig till dem då också, så smidigt och så otroligt bra att det gick att fixa bara sådär.

Sen hoppas jag såklart att det kommer att fungera problemfritt nu och att det inte dyker upp någonting annat som krånglar, men gör de det så vet jag åtminstone att jag inte behöver stressa upp mig utan bara ringa hit deras rörmokare igen och så löser det sig.