En bar och restaurang i Åmål

Hejsan och god dag allihopa! Välkomna tillbaka till bloggen och till ett inlägg om mat och dryck. Inte är det särskilt ofta jag går ut och äter på någon restaurang här i Åmål där jag bor, men så inträffade det en vattenläcka i köket och det blev minst sagt kaosartat till en början. Det kom hantverkare närapå med en gång, och givetvis var det nödvändigt att stänga av elen under ett par dagar, och då hade nöden ingen lag som man säger utan jag var tvingad till att gå ut och äta. Jag gick då och åt på en mycket trevlig restaurang som heter Kungens restaurang och bar, och i ärlighetens namn tog jag mig ett par drinkar också i baren innan maten och det var verkligen härligt att få komma dit och koppla bort alla bekymmer med köket. Det här med att gå ut och äta har jag varit dålig på, har helt enkelt inte kommit mig för, och dessutom tycker jag om att laga mat, gärna husmanskost. Elen var i alla fall avstängd och eftersom jag inte hade något annat att välja på än att gå ut och äta så valde jag att gå till just denna restaurang i Åmål, för jag hade varit där även om det var längesedan och jag mindes att det var bra mat och trevlig personal, och jag mindes rätt, för det var lika bra som jag mindes att det hade varit när det begav sig senast. Det blev några middagar där, och trots att köket nu är renoverat efter vattenläckan och jag kan laga mat igen, så kommer jag att unna mig i alla fall ett restaurangbesök i månaden. Det här är en restaurang som jag vill tipsa er alla som har vägarna förbi Åmål om, och med det sagt så tackar jag för mig för den här gången.