Renovering av köket

Så länge som vi har gått och funderat över om vi ska göra den där köksrenoveringen eller inte så har vi äntligen tagit tag i saken och ringt och pratat med de på Sawdust Bygg och Renovering i Sollentuna. Utifrån vad jag har hört så verkar de väldigt bra och känns som ett tryggt val att överlåta ansvaret för renoveringen till dem.

Vi vet precis hur vi vill ha det nu också, har en ganska tydlig bild av det, så känns ganska tryggt. Bara att prata med de på Sawdust Bygg och Renovering och se vad de har att säga om saken, om de har några andra bra tips för köksrenoveringen eller om det kommer att gå bra ändå. Om det kanske faktiskt blir så att det flyter på hyfsat bra så att jag inte behöver känna samma press för det.

Det är en ganska kostsam renovering, vilket är varför vi har skjutit upp att göra den så pass länge men nu när vi har gjort den så fungerar det faktiskt väldigt bra. Och jag tycker att det känns som ett ganska stort beslut också, men känns lockande. Ser verkligen fram emot att kunna få ett riktigt nytt och fint kök.

Vet att den där köksrenoveringen kommer att ändra känslan som man får av hela hemmet, så känns oerhört lockande så det blir det som jag väljer att göra.