Vimmerby Bageri & Konditori

Alltså, riktigt kul att ni kommer in hit till min blogg så även idag, och jag vill tacka alla trogna läsare för de fantastiskt fina kommentarer som ni har lämnat till mig den senaste tiden. Det är roligt att få berätta för er om det som sker i mitt liv till vardags och som ni vet så tycker jag om att skriva om än det ena och än det andra och nu ska jag berätta om ett bageri i Västervik eller i Vimmerby där man kan köpa så himla mycket goda saker. 

 

Vimmerby Bageri & Konditori heter det här stället för övrigt, och om ni läsare som bor i Vimmerby, Hultsfred eller i Västervik mot förmodan inte har hört talas om Vimmerby Bageri & Konditori förut, så ska jag säga att här kan ni köpa de allra godaste bakverken i stada! Och varför stå hemma och skräpa ner med mjöl över hela köksgolvet och bänkytor och få besvär med att städa upp i röran, och diska degkrokar och byttor med intorkad deg? Senast jag gav mig på att baka därhemma så jäste inte bullarna upp, de blev stenhårda och sen tog det minst en timme att röja upp. För att inte tala om alla ingredienser som gick till spillo. Jag är inte snål, men likaväl en smålänning. Nej, fortsättningsvis beger jag mig till Vimmerby Bageri & Konditori istället eftersom det blir mer prisvärt att handla där än att stå hemma och baka, och det tycker jag också att ni ska göra! Vimmerby Bageri & Konditori har bakat i över 20 år och försett invånarna i Vimmerby, Hultsfred och Västervik med så många goda bakverk. Jag tänker att det här är ett ställe som är bra antingen för oss som bara vill ha någon liten godbit till kaffet, eller för den som ska ordna ett större kalas.